Tegelplafond kopen - Sleurs Mortel en Gipsen
Alles voor Gipsen
Twee vestigingen in Limburg
Expert in droogbouw

Tegelplafond kopen

Wilt u een tegelplafond kopen? Dan kiest u meteen voor een strak en fraai plafond. Een tegelplafond zegt eigenlijk al voldoende. Het plafond bestaat uit lichtgewicht tegels die gedragen worden door een frame. U kunt kiezen voor een tegelplafond mét of zonder zichtbaar frame. Het frame zorgt normaliter voor een raster, een soort van voeg tussen de plafondtegels. Verder is er nog veel mogelijk met een tegelplafond, qua design. Lees verder en ontdek onze mogelijkheden. 

Bekijk ons assortiment

Waar moet u op letten bij een tegelplafond kopen?

Eigenlijk heeft u niet zoveel verschillende materialen nodig wanneer u een tegelplafond gaat kopen. De basis bestaat uit de plafondtegels en de plafondprofielen. Het belangrijkste is dat u de plafondprofielen correct en waterpas aan het plafond of de wand installeert. Dit is namelijk de basis voor uw strakke tegelplafond. Als het raster van de plafondprofielen juist hangt, kunt u de plafondtegels hierin hangen. Het uiterlijk bepaalt u helemaal zelf. Doorgaans wordt er gekozen voor witte plafondtegels, maar zwart is ook mogelijk. Dit geldt ook voor het plafondprofiel. Wilt u deze zichtbaar hebben of juist niet? En eenmaal zichtbaar, in welke kleur? Door de visie van Sleurs Mortels en Gipsen stelt u zelf uw tegelplafond samen volgens uw wensen.

Droogbouw

Plaats meteen uw bestelling

Lijkt een mooi tegelplafond u ook wel wat? U kunt uw tegelplafond kopen bij Sleurs Mortels en Gipsen, gevestigd in Pelt en Houthalen nabij Genk. Wij hebben alle materialen die u nodig heeft om uw tegelplafond te kopen. Deze bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Wij bieden een vlotte service met een persoonlijke toets, zodat u met al uw vragen over een tegelplafond bij ons terecht kunt. Registreer uw account, bel naar het nummer +3211636085 of stuur een e-mail naar info@sleursonline.be.
 

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]