Droogbouw materiaal kopen - Sleurs Mortel en Gipsen
Alles voor Gipsen
Twee vestigingen in Limburg
Expert in droogbouw

Droogbouw materiaal kopen

Droogbouw materiaal kopen doet u meestal wanneer er bij de bouw of verbouw van een woning of pand geen vochtige onderdelen meer aan te pas komen. Cement en beton, dat veel wordt toegepast, bevat een behoorlijke hoeveelheid vocht. Zolang u nog last heeft van vocht in de (nieuwbouw)woning is droogbouw nog niet aan te raden. Maar aan welke materialen moet u denken als u droogbouw materiaal gaat kopen? Wij leggen het uit!

Bekijk ons assortiment

Waar aan denken bij droogbouw materiaal kopen?

Als het over droogbouw materiaal gaat, dan moet u denken aan materialen waarbij geen water wordt gebruikt. Daarom wordt droogbouw ook veel gebruikt in de houtskeletbouw. Ook als u uw woning of bedrijfspand heeft verbouwd, kunt u droogbouw toepassen. Denk bijvoorbeeld aan het afwerken van uw wanden met gipskarton. Hiermee maakt u uw wanden klaar om afgewerkt te worden met behang of verf. Bij droogwerk materiaal kopen, beschikbaar bij Sleurs Mortels en Gipsen, kan het ook gaan om houtwerk. Denk maar aan diverse soorten plaatwerk aanbrengen voor bijvoorbeeld wanden of aftimmeringen. U heeft hierbij keuze uit houtsoorten, zoals het populaire MDF of multiplex. Hiermee kunt u perfect wanden afwerken. Dit kan overigens ook met watervaste platen, als u een de wanden van een vochtige ruimte bekleedt.

Droogbouw

Neem een kijkje in onze webshop

Wilt u droogbouw materiaal kopen? Dan kan dit bij Sleurs Mortels en Gipsen in Pelt of Houthalen in de buurt van Genk. Wij zijn ervaren in afbouwmateriaal en ook voor uw droogbouw materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Bestellen gaat gemakkelijk in onze webshop. U mag een snelle levering verwachten en uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen als u meer informatie over de betreffende materialen nodig heeft. Registreer uw account, bel naar het nummer +3211636085 of stuur een e-mail naar info@sleursonline.be. Wij bieden vlotte en persoonlijke service!
 

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]