Afbouwgereedschap - Sleurs Mortel en Gipsen
Alles voor Gipsen
Twee vestigingen in Limburg
Expert in droogbouw

Afbouwgereedschap

Heeft u afbouwmateriaal en afbouwgereedschap nodig? Wanneer u aan het bouwen of verbouwen bent, dan is de laatste fase de afbouwfase. Misschien heeft u wel enorm opgezien tegen de bouw/verbouw en is de afbouwfase juist de leukste fase. De ruwbouw is voorbij en u kunt zich bezighouden met het ’schone’ werk. Bij de afbouw is goed afbouwgereedschap onontbeerlijk. Goed afbouwmateriaal kopen is uiterst belangrijk, zodat u de afbouw snel en met een mooi resultaat afrondt.  

Bekijk ons assortiment

Welke soorten afbouwgereedschap en afbouwmateriaal kan u kopen?

Een van de belangrijkste klussen tijdens het afbouwen, is het stucen of spacken van de wanden. Hiervoor heeft u goed gereedschap nodig, zoals spatels, plamuurmessen en spanen. Zorg dat u altijd rijkelijk voorzien bent met de afmetingen die u nodig heeft, dan kunt u uw muren perfect glad afwerken. Platensnijders, zoals diverse soorten messen en zagen, mogen niet ontbreken. Hiermee snijdt u uw muur- plafonplaten goed recht. Als het om afbouwmateriaal kopen gaat, dan moet u vooraf goed bekijken wat u nodig heeft. Voor het stucen heeft u kwalitatief pleister nodig, eventueel pleisterhoeken en pleisterdragers. Met muurverven en sierpleisters geeft u uw wanden een definitief uiterlijk, volledig naar wens. Wilt u meer soorten afbouwmateriaal kopen? Bekijk dan de webshop van Sleurs Mortels en Gipsen of kom langs in onze vestiging in Houthalen of Pelt, niet ver van Genk.  

Droogbouw

Bestel uw materiaal bij ons

Het bestellen van afbouwmaterialen en afbouwgereedschap kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U bestelt gemakkelijk het afbouwgereedschap in de webshop van Sleurs Mortels en Gipsen. Wij zorgen dan voor een snelle levering. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Aarzel niet om via het online contactformulier, per info@sleursonline.be of via het nummer +3211636085 contact met ons op te nemen voor een vlotte en persoonlijke service.
 

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]