welkom

Hieronder vindt u in het kort een uiteenzetting van de geschiedenis van Sleurs Mortels & Gipsen, en hopelijk schrijft u mee in het volgende blad van ons verhaal.

Ontstaansgeschiedenis

In het jaar 1960 vond Sleurs Mortels en Gipsen zijn bescheiden oorsprong in het plafoneerbedrijf van vader Jef Sleurs.
In 1980 zette huidig zaakvoerder Dominique Sleurs zijn eerste stappen in het wereldje van de stukadoors om zo deze harde stiel onder de knie te krijgen, waarna hij in 1987 wegens een slepende ziekte van vader Sleurs de zaak volledig in handen zou nemen.
Vanuit deze zaak bouwde wij de expertise op die nu dagelijks nodig is om degelijk, op maat advies te kunnen verstrekken aan onze Klanten.

Groei

Gelijktijdig met de overname van het plafonneerbedrijf werd in bescheiden omvang gestart met de verkoop van allerhande afwerkingsproducten. Hier ontstond, weliswaar op zeer kleine schaal, Sleurs Plafonneerartikelen.
Gesteund door enkele leveranciers, waar we tot op heden nog altijd vol trots zaken mee doen volgden we de marktontwikkelingen op de voet

In 2003 komt alles plots in een stroomversnelling door de aankoop van een naast gelegen pand in de Holvenstraat te Overpelt, we verbouwden de bestaande hoeve tot een mooie warme toonzaal met bijhorende winkel en kantoorruimtes, deze vormen tot op heden nog altijd het hart van de onderneming.
Gelijktijdig werd er beslist om de stap te zetten naar de aankoop van silo's met bijhorende vrachtwagens om zo dan in de markt van de metsmortels terecht te komen, hier ontstond een nieuwe vennootschap met de intussen bekende naam Sleurs Mortels en Gipsen.
Zo werd ons gamma en werkterrein steeds groter wat resulteerde in de opening van een 2e filiaal te Houthalen.
Na enkele jaren voorzichtig uitbouwen in een gehuurde locatie zijn wij eind 2016 overgegaan naar de aankoop van onze huidige locatie te centrum-zuid 2045, die we dankzij onze ervaring zo hebben ingericht dat wij op een zeer efficiënte manier onze klanten kunnen bedienen.

De toekomst

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten.
ook geven wij op regelmatige tijdstippen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen.
Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen.
Hierbij werd er flink ingezet op onze technische dienst, zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om op een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom wij zijn klaar voor de toekomst!

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]