Alternatief OSB

Het Globaal tekort aan OSB, met hoge prijzen en lange wachttijden tot gevolg. Is al voor velen een grote frustratie geweest, maar dankzij de HABITO plaat van Gyproc kunnen we nu een werkbaar Alternatief aanbieden!
Ontdek onderstaand alle voordelen van de GYPROC HABITO en zijn waterbestendige tegenhanger GYPROC HABITO HYDRO gipsplaat:

BERESTERK

De habito plaat maakt het mogelijk om rechtstreeks zonder plug in een gipsplaat te schroeven, de enige voorwaardes zijn dat het een groffe schroef dient te zijn, en dat de schroef voldoende uitsteekt (+8mm)


MAKKELIJK AFWERKEN

De habito plaat laat zich hetzelfde afwerken als een gewone gyproc-plaat. Gewoon op de normale manier wapening aanbrengen en vervolgens afsmeren.
Voor de bevestiging aan METAL-STUDS raden we wel het gebruik van de speciale HABITO-schroeven aan.


SUPERSTIL

De habito plaat zorgt door zijn massieve structuur dat binnenkomend geluid tot bijna 50% verminderd wordt in vergelijking met een standaard gipsplaat. Ideaal dus voor het opsplitsen van bestaande binnenruimtes.


Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]